Bedrijfsinfo

BTD Technics heeft zich in de afgelopen jaren met succes ontwikkeld tot een bedrijf met specialisatie op het gebied van de industriële automatisering. Het betreft o.a. oplossingen in de producthandling met verpakkingen, productiemachines voor metaalwaren, productlijnen voor voedingsmiddelen en allerlei overige aanverwante apparatuur.

Mede door de vele jaren van kennis en praktische ervaring worden door BTD ook veelal bestaande machines en installaties geüpgraded naar nieuwe besturingen. Dit kan variëren tot het vervangen van oude drukknop bedieningen voor kleuren touchpanels tot het compleet vervangen van oude besturingssystemen. Dit wordt geheel geleverd tot en met  de inbedrijfname en scholing. Hiervan zijn vele recente voorbeelden waar wij u graag over willen informeren.

Voor een optimale wensen inventarisatie zijn de directe communicatielijnen voor BTD met de klant dus heel erg belangrijk. Hierdoor kan er gericht een helder advies worden gegeven. Middels deze aanpak is er een efficiënte en prijs gunstige oplossing te realiseren. Voor BTD heeft dit geresulteerd in langdurige en terugkerende samenwerkingen met veelal vaste relaties.

Daarnaast is BTD Technics actief met een eigen product voor de bosbouwindustrie.
Klik hiervoor op BTD machinebouw